Anasoux

Anasoux

Det allra nödvändigaste

AllmäntPosted by Anna Thursday, January 11 2007 14:59:51
Jag packar bara det allra nödvändigaste; en kalender för att hålla reda på mitt liv, en deodorant och min plånbok. Så förutsägbart, men sin plånbok behöver man! De dagar jag har glömt min plånbok har i och för sig blivit ganska intressanta. Kan jag låna av någon till mat? Vad finns att göra här i världen som inte kostar pengar? Hur kan jag leva på andras godhet utan att känna skuld? Att vara utan pengar är som att vara naken.

Ett fåtal dagar har jag varit i främmande land utan ett öre på fickan. Jag minns mest att jag var så hungrig... Är man tillräckligt hungrig ber man till slut någon om något att äta. Är man utomhus på kvällen och det är kallt så knackar man på ett hus och hoppas att man får sova där en natt. Vid de här tillfällena har jag fått en ny syn på främmande människors godhet. Och jag har gett dem chansen att göra något gott vilket fått dem glada. Så riktigt nödvändigt är nog ändå bara kalendern. För att skriva i och hålla reda på mitt liv.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.