Anasoux

Anasoux

Bestulen och nypank

AllmäntPosted by Anna Tuesday, May 19 2009 23:40:00

Har jag nämnt att jag blivit internetrånad? En erfarenhet jag tydligen delar med Adam Alsing. Nån har (kanske) skimmat mitt kontokort och handlat spel och dobbel för över 13 tusen av mina pengar.

Även om min bank upptäckte det och ringde mig har jag fortfarande inte fått tillbaka några pengar. De ville bara att jag skulle spärra mitt kort och skaffa nytt. Snäll som jag är så gör jag det. Får vänta en vecka på nytt kort och måste låna pengar för att kunna äta. För jag har inga kontanter liggande i väntan på dylika händelser.

Återigen fick jag uppleva hur det är att vara riktigt pank. Man blir å ena sidan kreativ med att komma på mat ur kylskåpet. Å andra sidan kan man inte spontan-fika eller ha afterwork på någon bar. Så det blev en rätt lugn helg med skogspromenader.

Fick även festa på krita på jobbets vårfest.

Mitt nya visakort är lite orange. Funderar på att redan nu skrapa bort CVV-koden eller vad den heter. Annars kan jag rekommendera att man inte har så mycket pengar på det konto man har kort till. Jag hade tyvärr inte hunnit flytta över pengarna. Och så hade jag ju tänkt köpa en ny cykel. Det måste tyvärr vänta nu. Tills jag fått mina pengar igen. Undrar om Adam Alsing fått sina pengar? Jag kanske ska twittra med honom och fråga.

  • Comments(0)//anasoux.zebrawebb.se/#post9